hoe werkt "MET KEES MEE" ?

 
 
Nadat u via email contact met mij hebt opgenomen stuur ik u een vragenlijst toe, die u op uw gemak kunt invullen. Vervolgens maak ik een afspraak met u om een keer ('s avonds, een half uurtje) bij u langs te komen om kennis te maken met u en uw hond(en), de vragenlijst door te nemen en te praten over wat uw wensen en verwachtingen zijn met betrekking tot de uitlaatservice.
 

wandeltijden


dagen:

maandag t/m vrijdag,

een ochtendwandeling en een middagwandeling.


Ophalen:

voor de ochtend:

tussen 9.15 en 10.00 uur.

voor de middag:

tussen 13.30 en 14.15 uur.


duur wandeling:

ongeveer een uur.


thuisbrengen:

ochtend: tussen 11.15 en 12.00 uur.

middag: tussen 15.30 en 16.15 uur.tarieven


Intakegesprek: GRATIS


Kennismakingswandeling: in februari/maart/april ter introductie GRATIS.


1x per week vast mee:

5-rittenkaart, 65 Euro (= 13 Euro/rit).


2x per week vast mee:

10-rittenkaart, 120 Euro (= 12 Euro/rit).


3x per week vast mee:

15-rittenkaart, 165 Euro (= 11 Euro/rit).


4 of meer x per week vast mee:

20-rittenkaart, 200 Euro (= 10 Euro/rit).


Twee honden van hetzelfde adres:

2x5-rittenkaart, 100 Euro (bij 1x /w).

2x10-rittenkaart, 185 Euro (bij 2x /w).

2x15-rittenkaart, 250 Euro (bij 3x /w).


Incidentele wandeling:

Alleen mogelijk als de hond bij mij bekend is (dus na intakegesprek en kennismakingswandeling), er een plaats over is op het gewenste dagdeel en uw hond in die groep past. 15 Euro per keer, of een 5-rittenkaart die een jaar lang geldig is voor 70 Euro.


(prijzen zijn inclusief 21% BTW)

intakegesprek

Als uit het bezoekje is gebleken dat er wederzijds een goed gevoel en vertrouwen is, maken we een afspraak voor een kennismakingswandeling (meestal in het weekend), alleen met uw en mijn honden, om te kijken hoe uw hond(en) buiten op mij en hoe de honden op elkaar reageren. U bent welkom om bij deze kennismaking mee te wandelen, maar dat is niet noodzakelijk. Als de wandeling goed verlopen is kunnen we daarna een sleutelcontract opstellen en bekijken op welke dag(en) en dagdeel ik uw hond ga ophalen voor de wandeling.

kennismakingswandeling

Of, en zo ja welke kaart u kunt kopen is afhankelijk van of u uw hond maar af-en-toe met mij mee wilt laten wandelen (contante betaling per keer), 1x per week (5-rittenkaart) 2x per week (10-rittenkaart), 3x per week (15-rittenkaart), 4 of meer x per week (20-rittenkaart). De losse wandeling of de kaart dient altijd van tevoren betaald te worden, contant of door overmaking naar mijn bankrekening. Als ik een sleutel van u heb haal ik de hond bij u thuis op de afgesproken dag(en) op, en lever hem/haar na de wandeling weer netjes thuis af (... al hangt het grotendeels van de hond af hoe netjes precies ...), waarna ik de wandeling op de kaart afteken.

5-, 10-, 15- of 20-rittenkaart