introductie metkeesmee

 
 

Mijn naam is Kees (maar dat had u waarschijnlijk al begrepen), ik ben 47 jaar, getrouwd en mijn vrouw en ik hebben samen twee dochters (11 en 13 jaar). Ik ben opgegroeid in Noordwijk aan Zee, waar mijn ouders zo lang ik me kan herinneren Duitse Herders hadden. Ik was dan ook als jongen al vaak in de duinen of op het strand te vinden, lekker met de hond lopen.


In juni 2011 kregen wij Lizzy, onze Oudduitse Herder (teefje) die toen acht weken oud was. Toen zij een jaar werd kregen we Sjaak (reu) erbij.

wie zijn wij?

Veel Herders op de foto's, maar MetKeesMee is zeker niet exclusief voor Herders.


(foto's op strandje gemaakt door Ruud Roozendaal, Camping La Plaine)

V.l.n.r.: Sjaak, Kees, Qyra (eerste uitlaat-hondje) en op de voorgrond Lizzy.

Zelfde ras, zelfde leeftijd (maar hij komt uit een asiel in Frankrijk) en de twee zijn onafscheidelijk. Zij sieren het logo op de homepagina en ook de bus. Lizzy en Sjaak zijn mijn "assistenten", die op vrijwel iedere wandeling mee zullen gaan.


Door de tekst en de foto's op mijn website zou je bijna denken dat MetKeesMee exclusief voor Herders is, en toch is dat zeker niet het geval! Ik zie Herders heel graag komen, maar andere rassen (of kruisingen) zijn ook meer dan welkom om met Kees mee te wandelen!